Prefabrik Ev

Wiki Article

Prefabrik evinizin kullanıldıkça yıllar içerisinde deforme olan boyasını klasik betonarme evlerdeki gibi aynı şekilde kolayca boyayabilirsiniz. Prefabrik evler 4 mevsim kullanılabilir mi?

Karmod anahtar teslim prefabrik ev modelleri ile anahtarını çevirdiğinizde evinizde yaşamanız için her şeyin hazır olmasını sağlar. Evinizin için yüksek kaliteli iç dekorasyondan tam donanımlı bir mutfağa kadar arzu ettiğiniz her şeye sahip olmanızı garanti eder.

2024 trendlerine uygun mimariye sahip evlerimiz 50 yılı aşkın bir ömre sahiptir. Evin ömrü kullanıma bağlı olarak değişmekle beraber dünyanın bu kalitede prefabrik ev üretimi yapan sayılı firmaları arasında yer alıyoruz.

Prefabrik konutlar four mevsim kullanıma olanak sağlayacak bir yalıtım sistemi ile donatılmıştır. Her iklim şartlarına uygun bina üretilebilmektedir. Yapıların kurulacağı yerin iklim özellikleri dikkate alınarak üretim yapılmaktadır.

Anahtar teslimi prefabrik ev zemin betonu dahil A’dan Z’ye evin oturumunuza hazır sizing teslimini ifade eder.

Prefabrik yapılar bulunduğu doğal ve iklim koşullarına göre yapı statiğine uygun olarak üretilmektedir. Prefabrik yapının statiğini bozmayacak şekilde tadilat işlemleri yapılabilir. Olası tadilatlarınız için mutlaka Karmod satış sonrası destek biriminden bilgi alınız.

Taşınabilirdir, dolayısıyla kullanıcı dilerse evinin başka arsaya taşınmasını sağlayabilir.

Amerikan tarzı yaşam alanları olarak tanımlanabilecek standart prefabrik ev modellerinin yanı sıra taş ev veya ahşap dağ evi görünümünde olanlar da vardır. Bungalov formunda prefabrik ev modelleri de bulmak mümkündür. Prefabrik bahçe evi formundaki 1 veya two katlı olurken prefabrik bağ evi modelleri genellikle katlı ve geniş metrekaredir. Yazlık olarak da kullanıma uygun ve sıcak iklimlerde kullanılması için ısı yalıtımlı olarak kullanıcılara sunulan two, three katlı prefabrik ev çeşitleri, özellikle yazlık satın almayı tercih etmeyenlerden ilgi görür.

● Prefabrik evler modüler tasarımlarıyla farklı arazilere uyumlu olacak şekilde yerleştirilebilir.

Prefabrik ev teknik özellikleri yalıtım ile sınırlı değildir. Prefabrik ev fiyatları 2022 yılında oldukça ekonomik belirlenebilmiştir. Bunların yanı sıra tüm yapılarımız yangına karşı da dayanıklıdır. En prefabrik ev kullanışlı prefabrik ev modelleri kurulumu kolay ve nakliyesi mümkün olduğundan ulaşılması zor olan yerlere de konumlandırılabilmektedir. İstenilen konumda yapının ölçülerine uygun olarak prefabrik ev uygun bir zemin hazırlandıktan sonra prefabrik yapı kurulumu sağlanabilir. Yalıtım özelliklerine devam ettiğimizde ise kullanılan PVC pencerelerinde oldukça yalıtkan olduğunu görmekteyiz.

Bilinenin aksine prefabrik evler m2 üzerinden fiyatlandırılmamaktadır. Proje bazında fiyatlar değişebilir. Örneğin prefabrik evin balkonunun genişletilmesi, evin salonunun genişletilmesiyle aynı oranda fiyatı arttırmamaktadır.

Sonrasında şap uygulaması yapılması ve köşelere prefabrik ev fiyatları balık sırtı şap yapılması gerekmektedir.

Karmod prefabrik evleri sizing en yakın satış ofislerimizin bahçesinde yer alan teşhir evlerinde yakından görerek inceleyerek detaylı bilgi alabilirsiniz. Karmod satış ofisleri; İstanbul Avrupa ve Anadolu yakası ile, Ankara, Antalya ve Bursa’da yer almaktadır. Bunun prefabrik ev fiyatları dışında Türkiye genelinde oldukça yaygın kullanıma sahip Karmod prefabrik evleri bulunduğunuz ilde de görmeniz mümkün olabilmektedir.

Prefabrik ev fiyatları 2024 yılına gelindiğinde, inşaat malzemelerindeki fiyat prefabrik ev modelleri artışlarından dolayı artworkış gösterebilir.

Report this wiki page